Манията на Преслава да бъде слаба вече има своето обяснение. Само допреди десет години фолк гърло номер едно тежеше повече от 70 килограма. Клюки.нет се натъкна на невиждани снимки на изпълнителката, на които тя е почти двойно по-тежка, отколкото днес. И направо неузнаваема.
Пухкави ръце, преливащ бюст, огромни бузи и сплъстена коса — ето как изглежда Преслава преди 10 години. Тогава тя е едва в началото на кариерата си и не се смущава особено от външния си вид. Почитателите й пък от сърце се радват на пухкавата, но за сметка на това – вечно усмихната певица. Която не спира да се раздава по участия. И да позира с тях за снимки.

На фотосите Преслава пращи от здраве, но е толкова пълна, че направо няма да я познаете. В сравнение с днес, когато е плашещо слаба. Близките до певицата обаче си обясняват желанието й да изглежда тънка като фиданка със старите й снимки. На които е толкова пълна, че едва се побира в дрехите си.

Много от почитателите на фолк дивата обаче дават мило и драго отново да я видят така. Тъй като освен солидните килограми, певицата има и пищни извивки и не се свени да ги показва по участия за радост на посетителите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment