Защо Андреа е жълта? Този важен въпрос занимава умовете на столичните зли езици и не им дава миг покой.

Чалгаджийката си е докарала такъв тен, че в сравнение с нея хората, страдащи от жълтеница, имат здравословен вид, пише “България Днес“. Най-бруталното е, че не цялото тяло на Андреа е боядисано – лицето й е пет-шест тона по-светло от ръцете и краката.

Главата и торсът й сякаш са продукт на неуспешен експеримент ала Франкенщайн – взети от различни хора и съшити в едно. „Тенът“ й е резултат от прекомерно мазане с автобронзанти и спрейове, убедени са някои. Останалите твърдят, че изпълнителката от най-лекия жанр е прекалила със солариума и се е препържила. Истината е някъде по средата. Независимо от начина на потъмняване, пардон – пожълтяване, резултатът е плачевен. Другият въпрос около Андреа засяга нейното постоянно покачващо се напоследък тегло. От хипер кльощава мацка, Андреа се превърна в сочна, мощна фурия с масивни бедра. Може би се дължи на новия й професионален имидж на рапърка – както е известно, хип-хоп изпълнителите си падат по големи задници. Само по себе си напълняването на Андреа изобщо не е лошо, но феновете на анорексичните форми опищяха орталъка. За да не ги изгуби, на Андреа й се наложи да свали десетина кила рязко. И успя да ги смъкне за три минути – колкото е нужно за обработка на снимка в програмата фотошоп. Така „отслабва“ тя – сплесква фигурата си, издължава я, ретушира жълтия цвят на кожата си… Поставена до автентична снимка, манипулацията веднага лъсва, и то грозно.

Напоследък другите снимки на Андреа лъхат яко на страсти от остров Лесбос – гаджето на Кубрат Пулев се натиска с друга мацка по бански, опипват си силиконовите цици… Въобще забавляват се – ясно защо не ги виждаме по протестите.

източник: hotnews.bg

Leave a Comment