Поп-фолк звездата Алисия скочи срещу античалга настроенията и заяви, че само неориентираните хора не слушат попфолк. Според нея тази музика е и завинаги ще бъде номер едно, оставяйки далеч след себе си всички други жанрове.

„В България чалгата се определя като нещо мръсно и е обвинявана за всички лоши неща в държавата. А вижте сега какво става – световната звезда Jason Derulo оцени нашата музика и имплементира фолк ритми в новата си песен. А тя несъмнено ще стане голям хит”, написа певицата.Алисия

В подкрепа на думите си, Алисия поста въпросното парче на Jason Derulo “Talk Dirty” и зачака ръкопляскане, но до момента малцина се отзоваха на напъните и да изкара черното бяло. Дори и най – верните ѝ почитатели коментираха, че в действителност чалгата у нас събира цялата пошлост на съвременна България и дава възможност на купища бездарници да пробиват с голи цици и задници.

Що са касае до другия засягащ Алисия въпрос – за връзката ѝ с Ники Михайлов, то в последните дни няма абсолютно никакво развитие. Наскоро двамата бяха забелязани отново заедно, а футболистът подари на нейния малък син Валерко една разкошна кола – играчка, от която детето остана супер доволно. Това даде възможност да се заговори, че отново са се събрали, но новината не бе потвърдена официално.

източник: skandalno.net

Leave a Comment