Олимпийският шампион по бокс Тервел Пулев се засегна от думите на Пламен Медаров, че е по-значим от това, което той е постигнал в спорта, както и от тези на златната медалистка по борба Станка Златева, видя HotArena.net.

Тъй като за пореден път бившата Марионетка постигна най-висок зрителски вот, сега си гали егото, че е най-известният и обичан съквартирант. След като разбра, че остава в Къщата, Пламен многократно изтъкна колко го обича аудиторията, 100 пъти повече от Станка и Тервел, пише kliuki.ws.

Пулев пък сметна за редно да му каже в очите, че не е хубаво да говори грозно за авторитети като неговия и на Златева. „Ти си популярен, защото си популярен“, така боксьорът затапи продавача на електронни цигари. А спомняте ли си за кого се говори, че е известен, само защото е известен?

Естествено, че за Николета Лозанова!

След снощните елиминации най-коментираната тема е колко са ВИП съквартирантите. Или по-точно какъв е ВИП статута на Медаров, тъй като той досега не бе познат на зрителите.

„Ако коректив за ВИП личност е Пламен Медаров, предпочитам да си ходя“, заяви Ваня Червенкова, която що се отнася до милионера, никога не пропуска да се изкаже или да си даде неисканото мнение.

Източник:hotarena.net

Leave a Comment