15-годишна тийнейджърка от ромски произход официално се отказа от своите родители, които имаха намерение да я продадат в чужбина, за да се занимава с проституция

Стана ясно, че бащата на момичето от дълги години активно се занимава с трафик на жени и девойки от България за Германия. Мъжът заработва много добри пари от бизнеса си с плът, а преди няколко месеца изненадващо решава, че собствената му дъщеря вече е достатъчно зряла, за да бъде изпратена извън пределите на страната, за стане една от неговите магистрални труженички. Майката по последна информация е в съседна Гърция, но следите й там се губят и към този момент тя не полага абсолютно никакви грижи за детето си.


Момичето разбира за коварните планове на баща си преди броени дни и решава да вземе съдбата си в свои ръце. То незабавно се свързва със съответните служби и разказва в детайли за ужасната си съдба и за още по-ужасното бъдеще, което се очертава пред него.

Служителите са истински шокирани от чутото и веднага задвижват съответните процедури, за да осуетят плановете на ужасния родител. За тази цел 15-годишната девойка внася в Плевенския окръжен съд собственоръчно попълнена и подписана декларация, след което със съдебно решение тя е настанена в дома своята баба.

източник: razkritia.com

Leave a Comment