Плеймейтката Златка Димитрова отново събра очите на феновете си в мрежата. Моделката пусна своя снимка, на която е без екстеншъни и с очила. Новата визия на тв водещата направо предизвика фурор. А почитателите й са категорични, че този вид много повече й отива, отколкото дългата коса.

Самата изпълнителка почти никога не маха екстеншъните, за които хвърли луди пари преди около година. И благодарение на които се гордее с дълга и гъста коса. Тези дни обаче плеймейтката реши да разнообрази стайлинга си. И се показа с нова прическа.

Визията на моделката направи истински фурор в мрежата, тъй като Златка, освен с нова прическа, не се притесни да покаже, че носи и очила. Имиджът й на интелектуалка пожъна бурен успех, а почитателите й я помолиха по-често да се появява така.

Късата модерна прическа откриваше лицето на моделката и подчертаваше изваяните й скули. А очилата придаваха още по-изискан вид на тв водещата на Нова телевизия.

„Ооо с тази прическа си адски стилна…остави екстеншъните да си починат“, „Много ти отива така“, „Въобще не си слагай екстеншъни“, пишат потребители в мрежата. Феновете на Златка са единодушни, че моделката изглежда наистина перфектно в този вид. И я посъветваха поне за малко да забрави за дългите коси.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment