Твърдението, че годините се отразяват зле на жените, може да се окаже доста спорно. Особено като гледаме манекенката Зорница Линдарева. Жената, която едва не съсипа брака на модната шефка Жени Калканджиева, изглежда повече от добре. Това обаче не винаги е било така.

Истината е, че преди години любовницата на Тачо е била доста далеч от бляскавия си днешен вид. Като абитуриентка Зорница е била доста дебеличка и е гонила внушителните 100 килограма.

По това време фаталната жена е залагала на русия цвят в косите си и по нищо не личи, че след години ще се превърне в една от най-обсъжданите жени в България. И то заради факта, че е отмъкнала мъжа на шестата по хубост в света.

На какво обаче се дължи тази промяна? Много от потребителите коментират, че изглежда правилната прическа, грим, както и годините усилени тренировки, са си казали думата и на 31 години Линдарева изглежда в пъти по-добре отколкото на 18-19. Други обаче смятат, че за да се стигне до тази фрашираща промяна, Зорница 100% се е подлагала и на пластични корекции.

“Нали семейството й е богато. А и самата тя все богати любовници си избира, да й плащат”, коментират форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment