Вени Савова се появи в български ефир и сега горко ще съжалява

Втората най-красива тийнеджърка в света е родното момиче Вени Савова.

Пловдивчанката вече се прочу с успеха си, но досега българите я гледаха само на снимки, на които забелязваха привлекателно й личице и стройната фигура.

В момента, в който Вени се появи в национален ефир, нещата се преобърнаха, научи Kliuki.net. Девойката гостува на Росен Петров, където имаше възможност да разкаже за конкурса, който се проведе в американския щат Флорида. Зрителите обаче останаха потресени от видяното. Според тях Вени не струва като манекенка и буквално може да конкурира Мис Крокодил.

„Даже бих казала, че Антония Петрова е ослепителна пред нея!”, „Зяпнах, каква визия, какъв ужасен цвят на косата, а и с тази обратна захапка, с тази грозна дикция…?!”, „По-зле и от фолк певица е, плаши хората – на нищо не прилича, а и няма грам присъствие, само „ъъъ” и „аааа” слушах, пълен резил!”, изригнаха в социалната мрежа.

Критиката по адрес на Вени е ожесточена, а тя самата по всяка вероятност дълго ще съжалява, че е решила да се покаже пред аудиторията. Една от мечтите на моделката е да стане актриса и да се снима в холивудски продукции и може би наистина ще е най-добре да търси слава зад граница, а не у нас, където вече беше брутално оплюта.

източник: kliuki.net

Leave a Comment