Емануела е поредната поп – фолк певица, която е на път да втрещи феновете си. Звездата преживя пълна промяна след драстична диета за отслабване, с чиято помощ стопи цели 11 килограма само за три месеца. Близки до нея разкриха, че е изпробвала няколко популярни методики, докато успее да открие коя точно работи при нея. (Виж кои са предпочитаните от звездите ВИП диети тук)

Здравословната инициатива за отслабване на Еми провокира нейните почитатели да я сравнят с невероятно красивата Адриана Лима и дори да я обявят за нейна двойница. Самата тя не си направи труда да отрече сходството и дори заяви, че е силно поласкана от сравнението.

За разлика от друг път, хитовата изпълнителка предпочете да остане скромна и опита да омаловажи своето старание. Тя премина мимоходом покрай темата отслабване и обясни, че е отслабнала само заради многото си участия.

„Стопих се от работа. Участията по нощните заведения ме изморяват достатъчно много, а това се отразява на цялото и психиката. Краката ми станаха мускулести от високите токчета, а ръцете защото държа микрофона. Освен това не ми оставя кой знае колко време да се храня, така че искам или не искам – все съм си на диета – сподели тя и същевременно отричайки да е бременна – Ако слуховете за второ дете са верни, то се очаква да напълнявам, а не да топя. Иначе каква майка ще бъда, ужас…”

Емануела не пропусна шанса да се похвали и с последната си модна придобивка – златна гривна на стойност 5 000 лева. С половин уста споделя, че си я купила като награда след успешната диета за отслабване, която уж спазвала ей така, между другото.

източник: skandalno.net

Leave a Comment