Венета Райкова измисли коварно отмъщение за Николета – покани Моника!
Водещата на „Горещо” е екзалтирана, защото моделката този път склонила да й гостува… И как няма да отиде в студиото й, след като Божинови я направиха на пет стотинки.

Валери явно си поигра с нея и после каза, че дори не я познава, а съпругата му се подигра с нея. В момента Моника Валериева е натирена и стои в сянка, но двете с Венета Райкова сътвориха мощен удар по светската двойка, научи Kliuki.net.


Всъщност в началото Венета провокира Моника и тя й беше силно обидена. Поповчанката не пропусна да й обърне внимание, че макар да е имала кратка афера с Валери, това не я прави новата Николета.

Тогава Моника се разфуча в нета и оплю Райкова, но изглежда е размислила в отношението си и смята да й прости.
Разбира се, когато двете страни имат интерес от случващото се, защо не?! Моника и Венета са се сдушили срещу общия си враг в момента – Николета, убедени са потребителите в мрежата. Те очакват с нетърпение предаването на Венета Райкова в събота, защото тогава окончателно ще лъснат кирливите ризи на Валери Божинов.
Тв звездата започна още отсега да трие сол на главата на Николета: “Ето го момичето, за което всички говорят! Сега ще разберем тя ли е момичето до Валери! Ще излязат много истини!”.
Футболистът сега го играе хрисим и се опитва да убеди как децата са му много важните, а с Николета имат дребни проблеми, които може и да разрешат скоро…
Времето ще покаже, а вие се гответе за коварното отмъщение на Венета, която тя измисли срещу Николета с поканата си към Моника Валериева!

източник: kliuki.net

Leave a Comment