Сърцето на Том Круз очевидно няма да остане дълго време свободно след раздялата с Кейти Холмс!

Упоритата клюка настоява, че той е започнал връзка с малката сестра на актрисата Мейлин Акерман – Дженифър. Двамата са се запознали още миналата година по време на снимките на филма “Рок завинаги”, в който Том Круз и Мейлин си партнират. Именно тогава Мейлин представила на Том дългокраката си сестричка, която се изявява като модел и иска да прави кариера на певица.

Двамата с Круз започват да се сближават от около седмица, отбелязва www.eg.ru. Първата им любовна среща е станала в Стокхолм, на премиерата на филма “Джак Ричър”. След премиерата двойката не се разделила през цялата вечер; видимо флиртували и си тръгнали заедно. Няколко дни преди това Дженифър написала в личния си профил в Twitter, че очаква нещо важно да й се случи в Стокхолм и призовала феновете и приятелите си да й стискат палци!

След тази първа среща Том Круз е отлетял за Ню Йорк, където се готви да посрещне Рождество с децата си Сури, Изабел и Конър. Дженифър пък отпътувала за Лондон, за да изпълни програмата си на начинаеща певица. Двете сестри обаче са много близки и често се виждат в Лос Анджелис, така че е много възможно още по Рождество Дженифър да гостува на Мейлин. Естествено – срещата с Том Круз при това положение е неизбежна.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment