Петя Буюклиева тотално се покри, отчаяна и обидена на всички. Певицата, която влезе в отбора на „легендите” в “Музикална академия”, не иска да се среща с приятелите си и засега е посетила само родителите си. Тя все още е в нервна криза след огромното изпитание, на което бяха подложени нервите , психиката и репутацията й.
Певицата е убедена, че в шоуто нарочно са я направили за смях. Тя е на мнение, че срещу нея от самото начало е имало сериозен заговор, за да бъде дискредитирана, да бъде разклатен на имиджа й и да и бъде съсипана кариерата.


В интерес на истината, имиджът й наистина замина, Иван и Андрей направиха всичко възможно да я изкарат неуравновесена, изкукала, самовлюбена, нервна, с изблици на различни настроения. Петя БуюклиеваПетя споделила, че са я уверили, че нито кратката схватка със съруга й ще бъде излъчена, нито когато е плакала. В интерес на истината всички плачеха, пиеха, повръщаха. Вероятно от нас се искаше не да пеем, а да правим шоу и да се излагаме, твърди тя. А ако не е излагаме, те да ни изложат максимално. Това не беше предаване за пеене и вокални умения, а жълто издание, в което всеки бе представен в най-черната светлина. Ние и много се веселихме, но това не беше излъчено. Шегувахме се репетирахме.
Сега Иван и Андрей я канели за коментатор. Тя да разнищва поведението на другите. Под достойнството ми е това. Каквито и да са другите, аз нямам право да ги съдя, твърди певицата. Всеки е такъв, какъвто е. Аз не желая да морализаторствам и да ги мачкам още повече.
Това предаване смачка мен, унизи ме и няма да стъпя в него, колкото и да ме молят. Категорично отказах на Иван и Андрей да коментирам и да се появявам изобщо там. Нито гледам шоуто, нито ме интересува. Жал ми е за тези, които останаха.
Иначе певицата взела добър хонорар и вднага привела парите на сина си, който учи в чужбина.

източник: skandalno.net

Leave a Comment