Златка Райкова се черви заради странните си почесвания, видя Kliuki.net!

Русата фурия, която от снощи е с гаджето си в Къщата, беше хваната в доста неудобна ситуация. Съквартирантите забелязаха, че тя си държи ръката на много специално място и започнаха да повдигат учудено вежди.

Някои не издържаха и прихнаха в смях, а когато тя ги попита какво става, потъна в земята от срам. Явно Златка не се усеща какви ги върши, а после трябва да дава супер нелепи обяснения. По думите й, тя се схванала във фитнеса и се наложило да си помачка меките части за секунди, но общо взето никой не взе версията й на сериозно.

В мрежата пък направо я убиват от майтап. „Почесваше си се, то е ясно, но какво да каже горката…!”, „Засърбяло я е, нормално, на вас не ви ли се е случвало?!”, гласят реакциите във виртуала.

Блондинката има защитници, то е ясно, не си мислете, че те са отредени само за Черната Златка. Така че, колкото весели коментари, толкова и гневни в нейна подкрепа, могат да се прочетат. В момента обаче на Златка Райкова ни най-малко не й пука, защото във „ВИП Брадър” е и половинката й Георги. Красавицата е толкова влюбена, че околният свят грам не я вълнува.

А вие вижте как Златка Райкова се наложи да се черви заради странните си почесвания!

източник: kliuki.net

Leave a Comment