България вчера се прости с 19-годишният Стефан. Младият футболист от Враца сложи край на живота си заради своята несподелена любов, разкри tribali.info, цитиран от „24 часа”.

Преди един месец той и приятелката му се разделят, но чувствата в момчето продължавали да бушуват и да го измъчват. Вечерта преди фаталния ден, двамата се видели в нощен бар „Бирхале” във Враца, където се опитали да изяснят отношенията си. Но тежкият разговор не помогнал отново двамата да се съберат.

След като момичето си тръгнало, Стефан започнал да се налива с алкохол, с надеждата нещата да ги понесе по-леко. Криминалистите са иззели записи от охранителните камери на заведението, от където те са видели последиците от разговора.

Призори компанията му си тръгнала, а Георгиев бил много пиян. Когато се прибрал, той се качил на покрива и започнал да проверява капандурите на покрива. Последната била отключена. Оттам той излязъл, стъпил на ръба точно над жилището си, и скочил. Младият футболист паднал пред терасата на дома си. Малко по-късно минувачи видели безжизненото тяло да лежи на земята и сигнализирали на 112 .

Вчера се разнесе из Враца слуха, че Стефан Георгиев е бил пребит до смърт на друго място и е бил изхвърлен пред блока си. Но направената аутопсия и разкритията на криминалистите посочват истината – момчето само е сложило край на живота си. По информация от доклада на патоанатома, който е извършил аутопсията, младежът е починал от „височинна травма”, а всички поражения по тялото му са в следствие на нея.

Установено е също, че в кръвта му имало голямо количество алкохол, което е безспорен факт. При падането си, Стефан се е оплел в клоните на близкото дърво, превъртял се е и е паднал на главата си, което е било фатално за него.

Вчера, в 12:30 часа във Враца, семейство, близки и приятели на Стефан Георгиев се простиха и се сбогуваха завинаги с младия мъж в Старите гробища в града.
Нека душата на 19-годишният Стефан почива в мир!

източник: scandalplus.com

Leave a Comment