С уникален колаж трогна баща си Симона Загорова, видя HotArena.net.  Дъщерята на фолк певицата Глория сподели снимки на себе си и Илия Загоров за рождения му ден.

На страницата си във Фейсбук, Симона публикува колажа, на който е събрала най-красивите им снимки. А под кадъра написа специално послание за него.

„Честит рожден ден на най-прекрасния баща на света. Пожелавам ти много здраве, щастливи мигове, късмет. Благодаря ти за всичко, което си направил за мен, за подкрепата, обичта. Безкрайно много те обичам“, пише Симона.

Не по-малко развълнуван Илия Загоров не пропусна да изрази благодарността си към нежния жест на прекрасната си дъщеричка. И публикува отговор на страницата на Симона. Краткото „Благодаря тате, и аз те обича много и се гордея с теб“, разчувства всички. А близките на Симона изпаднаха в умиление, пишат от kliuki.net.

Самата чаровница на снимките е още малка и доста по-пухкава от днес. Въпреки това Симона не се смущава от външния си вид и с удоволствие позира с баща си.

Запознати издават, че за разлика отпреди Симона и Илия Загоров днес са по-близки от всякога. Дълги години разстоянието и отчуждението между Глория и голямата й любов бяха повод двамата да пазят дистанция.

Днес учтивите поздрави за празниците и любезните честитки са заменени от мили послания. А самата Симона споделя, че се чува по няколко пъти на ден с баща си, независимо колко е далеч от нея.

Източник:hotarena.net

Leave a Comment