Годжи отсъства от празничните изяви на Ку-ку бенд, защото е починал баща му.

Новината потресе почитателите на талантливия музикант, пише HotArena.net. Тъжната новина се разпространи мълниеносно в мрежата с допълнението, че Георги Милчев се грижи за изпращането на своя родител и в подобна ситуация всякакви коментари за отношенията му с колегията и по-специално със Слави Трифонов са не на мястото си.

Има такива моменти в живота на човека, коментират потребители. Всички сме смъртни, има предел на човешките дни – но страшно боли, когато си отиде завинаги един от най-близките ти хора. Начаса спряха клюките около възможния скандален разрив между Годжи и Дългия, за който се говори от няколко дни. Вече е известно, че Георги Милчев не участва в празничните изяви на шоуто и жълтите колонки побързаха да свържат този факт с недоволството на Годжи около новия албум “Един от нас”. За него Годжи се потрудил здраво, но от парчетата му била допусната при селекцията нищожно малка част. За сметка на творби от други членове на бенда!

Ето – това беше според слуховете първата версия за отсъствието на Милчев: недоволен, той решил завинаги да скъса със Слави и да се развива самостоятелно. Прибързаните изводи трябва да накарат някои хора да се засрамят: увлечени в истински и въображаеми интриги, много често забравяме, че сме живи хора, че сме подвластни на времето и неговите капризи и че не знаем какво ни носи утрешният ден. Затова смирено да изкажем съчувствието си на Годжи и да се обърнем към душите си: днешният ден, и особено тихата, свята нощ, която предстои, са добро време за това!

източник: kliuki.net

Leave a Comment