Трагедията в живота на брадъра Панайот разтърси обществото!

Никой не знаеше, че Панайот е преживял такива брутални сцени в детството си. Футболистът от Гълъбово наистина е имал много тежки и бурни детски години. Пацо и красивата му сестра били подложени на огромен психически тормоз от страна на родителите им, пише zasada.bg.

Майката и бащата накултовия съквартирант постоянно вдигали скандали и то пред очите на двете си съвсем невръстни деца.

Баща им бил с изключително ревнив характер и постоянно ревнувал жена си- Нели, пише  “Сензация.нет”, цитира Chudesa.net. Не малко пъти родителите на Панайот били на крачка от развод, а запознати разкриват, че е имало и физически тормоз.

Всичките тези брутални сцени оказвали огромно влияние върху психичното състояние на Панайот Кючуков. Психолози, наблюдавали държанието на брадъра, казаха, че непрестанните му опити да бъде известен са в резултат от липсата на спокойствие и разбирателство между членовете на семейството.

Още щом прекрачи прага на къщата, гълъбовският плейбой беше категоричен, че в близките две години иска цяла България да говори за него. Пацо беше и първият изгонен от риалитито, но предизвика такъв скандал, че продуцентите нямаха друг избор и го върнаха обратно в шоуто.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment