Една от най-обичаните български певици Хилда Казасян проговори за раздялата си с Чочо Попйорданов. Изпълнителката сподели не само мили спомени от съвместния им живот, но и защо са се разделили.

Противно на слуховете, че актрисата Йоана Буковска е жената, която ги е развела Хилда е категорична, че тя няма вина. Звездата от „Под прикритие“ и покойния актьор се събраха покрай снимките на сериала „Дунав мост“.

Преди години Хилда предпочете да се разведе тихо и не коментира слуховете около раздялата й с актьора. Днес обаче певицата споделя, че двамата просто са били твърде млади и са се обичали повече като приятели, отколкото като съпрузи. „Но не е имало нито един момент, нито една секунда от нашия живот и тогава, и след като се разделихме, в която да спрем да бъдем приятели“, казва тя.

Казасян е категорична, че не си спомня и един случай, в който двамата да се скарали. Едва на 22, когато се омъжила за него, изпълнителката бързо осъзнала, че бракът им е грешка, пишат от „24 часа“.

Най-силно един от друг ги отдалечило влечението на покойния актьор към алкохола. Въпреки това до последно Хилда го обича, независимо от слабостите му.

По думите на звездата най-голямата болка на Чочо били децата. Самият той просто си умирал за тях. Макар и посмъртно неговото желание все пак се сбъдна. Приятелката му Даниела ще отгледа осиновената им дъщеря.

източник: kliuki.net

Leave a Comment