Че е тежка царската корона, Пацо тепърва ще трябва да го разбира. Брадърът от Гълъбово си мислеше, че да станеш известен е най-голямото съкровище.

Това си беше негова мечта, а както изглежда популярността му определено расте. Сбъдна му се желанието. Ами сега?! В момента цяла България се занимава с неговия личен проблем. Панайот разправя, че си няма гадже и впрегна дори „горещата” Венета Райкова да му търси жена.

На страницата в социалната мрежа, която беше създадена за целта, валят такива коментари, че човек може да потъне в земята от срам. Ако този човек обаче е Пацата, нищо не може да го впечатли. Всички му се присмиват и го плюят, а той, както се казва, си мисли, че дъжд вали… Потребителите въобще не го жалят: „Ужас! Коя ще се прежали с тебе бе, толкова си самовлюбен?!”, „Пацо, избиват се за теб, да знаеш, научи се да се държиш нормално и да говориш правилно, тогава си търси любима!”, „Ти си пропаднал от всякъде, всички ти се подиграват на простотията и ти гледат сеира!”. Не липсват и иронични подмятания от сорта: „Пацо, днес в 20 часа ще се женим…да си знаеш!”. По-изобретателни дори отправиха конкретна оферта и вече знаем коя е фаворитката за Панайот.

Между кофти шегите с намеци за Пеньо, някои му спретнаха ето тази изненада със следното послание: „С пожелание да я спукаш от любов!”. Дали Панайот ще реагира на провокацията или ще го приеме просто за майтап, предстои да разберем.

източник: kliuki.net

Leave a Comment