Пикантни подробности за поп – фолк звездата Ивана, разкри уволнен член от нейния екип. Като почти всички творци и спортисти, певицата е изключително суеверна и не предприема нищо, преди да извърши купища ритуали. Един от тях обаче е доста странен и много пъти е карал подчинените да се хилят тайно зад гърба ѝ, пускайки солени шеги.

Оказва се, че Ивана не излиза на сцената, ако преди това не се е почерпила с обилна порция суджук, луканка или наденица. За никой от нейните познати не е тайна, че винаги носи в чантата си пликче с благинка и нож, с който да си нареже на апетитни хапки. Обяснява, че така се изпълва с енергия и си смазва гласните струни, за да не прегракне.Ивана

„Ивана много пъти е казвала, че ако не похапне наденица преди да излезе на сцената, ще се провали. Защото в корема ѝ переруди се гонели и не може да се съсредоточи. Поради това предпочита да се усамоти за 10-15 минути в някое закътано местенце и да се зареди с енергия. По принцип другите певици използват карамелени бонбони или ракия да си сгреят гърлото, но тя е друг чешит”, разкрива информаторът.

Иначе Ивана сега няма минутка свободно време, тъй като е ангажирана с все още течащото си лятно турне из цялата страна. След финала възнамерява да си почине седмица – две и после да стартира записа на своя пореден размазващ хит. Текстът на новата песен е финализиран, в момента пишат музиката, а след това ще дойде ред и на аранжимента.

източник: skandalno.net

Leave a Comment