Фолк изпълнителката Силвия, която скоро не е пускала нови песни и клипове, продължава да ходи на участия, разбра HotArena.net.

За тези, които все пак се сещат за нея, знаят, че тя всъщност никога не е била слаба. Още в миналото певицата изпъкваше с пищността си, но тогава тя не беше дебела, а леко и приятно закръглена.

Тези дни Силвия е засечена на участие в пловдивска дискотека. А от персонала на заведението коментират, че ако е нямало оповестителни плакати със снимката и името на певицата, никой нямало да се сети, че жената, която ще пее при тях, е именно тя.

Днес пищната дама тежи близо 100 килограма, за което очевидно изобщо не й пука. Тя не е загубила шармантния си вкус към тоалетите и отново се подвизава с балеринско облекло, което пък разкрива всички наедрели части на Силвия.

Освен фрапантното й телосложение, изпълнителката на „Пайнер“ е и с изцяло променена физиономия. Няма помен от предишното й излъчване, както можете сами да се убедите от сравнителния колаж меджду сегашния и предишния й вид.

източник: hotarena.net

Leave a Comment