Докато светските среди одумват най-успялата ни миска и брака й, едно малко момченце тъгува са своите мама и тате.

Снощи разкаяният май грешник Стефан Манов – Тачо публикува на стената си във Фейсбук снимка на момченцето си. Не него детенцето му от Жени Калканджиева е в дома на баба и дядо в Испания и очевидно копнее по времето, когато мама и тате са се усмихвали един на друг.

В интерес на истината, Жорко определено е дете с късмет. Родителите му може да са разделени, но са сред малцината, които демонстрираха приличие и уважение един към друг. Жени показа меко казано потресаващ образ в „Къртицата”, Тачо й наниза огромни рога, а любовницата се разплямпа (е не без провокация от страна на Калканджиева!). Независимо от това грозни публични сцени не е имало в разделеното семейство и съпрузите се държаха като отговорни родители.

Малкият Жорко и няколкото добри години, които имаха семейство Манови накараха и модната шефка и мъжът й да размислят. Жени сподели, че е прибързала с намерението да се развежда, а Тачо бавно и полека взе да показва, че тъгува. Първо бяха на море, после беше блокирана Линдарева във Фейсбук, а специалната снимката на малкия Жорко означава само едно – нещо е разчувствало сърцето на таткото и помирението не е далече.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment