Ваня Червенкова отказа среща с детето си, плака повече за кученцата!
Това видяха отлично зрителите, които останаха сащисани от егоистичната й постъпка.
Ваня имаше специална мисия като номинирана, която се оказа най-трудната в сравнение с тези на останалите, забеляза Kliuki.net.

Бизнес дамата трябваше да направи тежки избори – да избере грим за Лияна, вместо своите слънчеви очила, да позволи на Йоко да получи тортата от майка си, вместо да види домашните си любимци и да реши дали да се види с дъщеря си Никол или Мариан да направи същото с новородения си племенник.
Ваня постъпи мъжки и направи жест към Лияна с грима, въпреки че имала проблеми с очите след покушението.

После ревна с глас, когато видя малките си кученца и не спираше да казва колко ги обича. Биг Брадър й даде възможност да размисли, но тя стоически запази думата си.
В сравнение с тази сцена обаче, последвалата при вида на момичето й Никол, не беше чак толкова трогателна, обсъждат Ваня в мрежата. „Тя се разстрои повече за животните, отколкото за дъщеря си, а и ако аз съм на нейно място, щях да видя детето си, как може така да постъпи една майка?!”, възмущават се дамите в нета.
За тях е необяснимо защо Ваня се направи на приятелка на всички съквартиранти и искаше да ни убеди, че няма толкова кораво сърце. ”Мариан щеше да я разбере и не беше нужно да прави чак такива жертви, за да остане в шоуто, сега стана ясно, че поведението й е роля и прах за хората!”, заключват други след снощния епизод на „ВИП Брадър”.
А вие как смятате – трябваше ли Ваня Червенкова да откаже среща с детето си и защо плака повече за кученцата?

източник: kliuki.net

Leave a Comment