Орлин Павлов се появи с превръзка на ръката, която крие рана с неизяснен произход!

Певецът пак позира по нощни заведения широко усмихнат и прегърнал момичета, но бинтът на десницата му притесни феновете. За повечето от тях и за обикновените светски клюкари травмата му е прорезна рана. Въпросът е: Какво я е провокирало?

Повечето виждат в самонараняването на Павлов очаквана реакция на наближаващата с бясна скорост сватба на Яна Акимова, пишат от nauho.bg. Макар двамата да не си позволиха и нотка взаимни обвинения и вадене на кирливи ризи, дългогодишната им връзка не може да бъде прежалена лесно.

По-задълбочените пък напомнят как много напомнящия по позитивизма Део също се съсипа се победата във ВИП Брадър. Престоят в затворено пространство така му повлия,че той дълго не можа да се оттърси от шока.
Каквато и да причината да я има, превръзката на ръката на Орлин не може да бъде скрита. Доколкото го познаваме обаче той не само няма да каже какво се е случило, но и ще промени темата с най-широката усмивка…Клоунът не само винаги е тъжен, но преживява раздялата с любовта по-дълбоко, отколкото си признава.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment