Азис се почуди как да се изяви за идващите коледни празници. Чалгаджията вече стана скучен със скандалните си снимки като жена, с дълга руса коса и тонове грим. За това, певецът на хита “Ти са мен си само се*с” реши да си направи уж шеговит колаж в коледна обстановка.

Азо се появи от стената на личния си профил в социалната мрежа Фейсбук сред зимна коледна атмосфера. Скандалджията буквално е разголил гърди пред снежните къщички и се е наг*зил като разгонена Снежанка. Снимката на певеца е изключително нагла и подигравателна, макар, че има фенове, които много се радват на разгорещеното поведение на идола си.

Някои от форумците, определиха поведението на Азо като поредната гавра с празника и децата. Припомняме, че в разгара на учебната година, по книжарниците плъзнаха и учебни помагала с голия г*з на Азис.

“Това е поредната простащина от страна на този ром!”- побесняха запалените интернет маниаци.

Докато Азис се гъ*еше от фото-колажа, много хора дори успеха да го поздравят за позьорството. Постоянния поток на следящи профила на певеца подчертаха, че той изглежда “прекрасно”, и че ще си сложат снимката му пред Коледната елха.

Дали пък няма да видим и Азо с бяла рокля като Снежанка, или да очакваме появяването му като мургаво джудже?

източник: kliuki.bg

Leave a Comment