Фолк певицата Андреа тотално смути феновете си преди време. Изпълнителката се появи на участие с тен, който наподобяваше цвета на… морков.
.
Оранжевият цвят на кожата на певицата доста смути почитателите й. И те дълго се чудиха дали е станало нещо в солариума или Андреа просто е объркала автобронзанта, който ползва, тъй като демонстрира визия на магистралка.

„Прилича на морков с този тен“, коментираха фенове на блондинката. И се чудеха няма ли някой да я светне, че свети като светофар с този цвят на кожата. Още повече, че изпълнителката доста се бе разхвърлила  за да се вижда „загара“ й по-добре.

Публиката й направо остана стъписани от вида й, още повече, че освен с абсурден цвят, кожата на певицата бе и цялата в различни тонове. И докато лицето й изглеждаше що-годе нормално заради грима, то краката й бяха няколко тона по-тъмни от цвета на деколтето. На всичкото отгоре Андреа  изглежда бе решила да прояви пестеливост и не бе разнесла бронзата равномерно върху цялото си тяло. Резултатът? Андреа цяла на петна.

Това не е първият път, в който звездата се появява в подобен вид, но обикновено гафовете й са по-малки. Все пак някои коментират, че е цяло щастие, че изпълнителката не се появи с червена кожа, както колежката си Емануела. Която преди година така се бе боядисала, че приличаше на светофар.

източник: kliuki.net

Leave a Comment