Голямо нещастие сполетя поп фолк гърлата Анелия!

Славата определено взема жертви и именно заради професията си красавицата търпи брутални последици върху лицето си. В интервю за медиите, Анелия разкри, че именно заради суетата в момента понася последици върху себе си, а заради изкуствените мигли, които е принудена постоянно да носи, тя вече няма естетствени.    Aneliq 3

За нея професията певица никак не е лесна, колкото и отстрани да изглежда съвсем просто и безобидно. Тя е принудена всеки ден да изглежда перфектно и винаги трябва да е в кондиция, така че животът й като звезда никак не е като в приказките. Ето и какво заяви тя:  ”А заради постоянното гримиране почти всички страдаме от алергии, останали сме без мигли заради изкуствените, но пак трябва да продължим”.

Певицата е твърдо против гримирането всекидневно, но именно заради статуса си на поп фолк дива трябва винаги да е гримирана. Красавицата си пожела дъщеричката й в никакъв случай да не наследява нейната не лека професия и определено да има по- лек и спокоен живот, пише hotarena.net, цитира lifestyle.bg. Личи си, че Анелия е абсолютна привърженичка на естествения вид и красота и определено това я прави по- различна от останалите чалга певици.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment