Грък преби 39-годишната си приятелка – българка и я изхвърли от автомобила си на ГП Е-79 край град Симитли, съобщи БГНЕС.

Преминаващ автомобил спрял, след като видял окървавена жена да маха за помощ. Шофьорът закарал пострадалата до Спешния център в града. 39-годишната българка е от Правец и от 19 години работи в Гърция.

Тя била с кървяща рана на главата и следи по тялото от нанесен й побой. След като раната й била зашита, жената дала показания в полицията.

От 7 години тя живеела на семейни начала с гръка. Предната вечер двамата пристигнали с лекия автомобил на приятеля й в заведение в Благоевград. Около полунощ тръгнали да се прибират в Гърция, но по пътя се скарали. В района на Симитли мъжът спрял автомобила и започнал да бие приятелката си. Накрая дори я изхвърлил от автомобила и потеглил сам.

Пострадалата не пожелала хоспитализация и тръгнала с такси за ГКПП „Кулата – Промахон“, тъй като днес била на работа.

Полицията в Благоевград е подала сигнал до Пътна полиция и граничните власти за издирване на гръцкия гражданин. Поради забавянето на сигнала заради оказваната медицинска помощ на пострадалата и писмените показания, мъжът не е открит.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment