Емилия е поредната пайнерка, която се престраши да си покаже „срамотиите”

Концертът по случай 11-годишнината на „Планета” бе белязан с много кич, а Емилия дори се показа „по катеричка”. Изгората на Коко Динев излезе на сцената с ефектна, но прозрачна рокля, а пайнерката беше забравила да си сложи бельо. Така феновете видяха отблизо интимните части на певицата.

Феновете близо до сцената, направо зяпнали от изненада, пишат колеги от kliuki.net. Погледите на присъстващите били залепени за местото между краката на Емилия. След много чудене, почитателите на жанра стигнаха до извода, че под прозрачната си рокля, Емилия не носи бельо.

И то явно нарочно, тъй като тоалетът на певицата е потресаващо прозрачен, логично би било тя да си обуе поне гащички.  Емилия успя да шокира всички, а някои дори коментираха: “Майка е и как не се чувства неудобно някак да се появява така, поне заради това, най-малкото”, умуват потресените фенове.

Коментарите от социалната мрежа по повод облеклото на певицата са дори по-крайни:  „Не стига, че този парцал, който е нахлузила е супер кичозен, а отгоре на това трябва да й гледаме меките части!”, „Възмутена съм! Тези жени нямат никакъв стил, толкова евтина визия няма и във филмите с червена точка!”.

Явно за Емилия няма лоша реклама и ако трябва, ще покаже интимните си части на цяла България отново, за да се добере до някаква форма на внимание.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment