Хубавата Ким отсега е обсебена от желанието да остане вечно млада, пише purepeople.ru. В Холивуд се носи клюка, че Кардашиян се подготвя да се подложи на една от най-модните процедури за подмладяване – т.н. вампирски лифтинг. Тя изглежда добре, но желанието й е това да продължи с години!

Вампирският лифтинг се състои в това, че от пациента се източва известно количество от собствената му кръв. Тя се пречиства и превръща в гел, който се инжектира в зоната на деколтето, под брадичката, в бузите и изобщо във всички проблемни зони, където ходът на времето най-ясно оставя своя отпечатък. Операцията ликвидира всички бръчки. Нужни са две до четири процедури, чрез които се стимулира производството на колаген и възстановяване гъвкавостта на кожата.

Таблоидите коментират нееднозначно тази клюка, без да ги е грижа достоверна ли е дозата лична информация в нея. Според някои репортери Ким наистина има нужда от подобна интервенция, тъй като има проблемна кожа, псориазис и целулит. Според други всичко това са измишльотини и Ким спокойно може да се разхожда между хората и без прашинка грим на лицето. За отбелязване е обаче, че звездата най-често е силно гримирана, а лицето й е покрито с внушителен слой тонален крем.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment