Поп иконата Мадона призна, че когато пристигнала от родния Мичиган в Ню Йорк преди години е била изнасилена под заплаха с нож. Пред американското списание „Харпърс базар“ Кралицата на попа разказва, че при пристигането си мегаполисът не я е посрещнал „с отворени обятия“.
„През първата година ме ограбиха с насочен срещу мен пистолет, изнасилиха ме на покрива на сграда, където ме бутаха с нож в гърба, апартаментът ми бе разбиван три пъти. Не зная защо го правеха, вече нямах нищо ценно, след като ми откраднаха радиото първия път“, споделя певицата.

Тя разказва още за ранните си години на поп звезда, за своята връзка с религията, провокациите към установения ред. На 25 „носех колкото е възможно повече разпятия около врата си и казвах на хората в интервюта, че го правя, защото мисля Исус за секси. OK … той беше секси, но го казвах и за да провокирам“, признава Мадона. „Имах странни отношения с религията. Аз вярвам много в ритуалите, тъй като те не са във вреда на никого. Но не съм голям фен на правилата. Въпреки това, ние не можем да живеем в свят без ред“, казва тя.

„Но за мен има разлика между правила и ред. Редът е това, което се случва, когато думите и действията сближават хората вместо да ги раздалечават. Да, обичам да провокирам, защото това е в ДНК-то ми. Но в девет от десет пъти аз не го правя без причина“, твърди тя.

В откровеното интервю за „Харпърс Базар“ певицата разказва също и за съпрузите си, за преместването в Лондон, за завръщането си в Ню Йорк, за четирите си деца, които учи „да поемат рискове и да решават да правят нещо, защото то е добро за тях, а не защото „така правят всички“.

източник: blitz.bg

Leave a Comment