Майли Сайръс е почти гологлава! Някаква епидемия е обхванала холивудските звезди! Една след друга се подстригват късо и дори прекалено късо.

Тон в късите подстрижки даде Ан Хатауей, но при нея това бе във връзка с ролята й в “Клетниците”. Последва я Шарлийз Терон. Ева Лонгория също пусна в мрежата снимката си с къса прическа и безброй нейни фенове изтръпнаха – но после въздъхнаха успокоени. Подстрижката на Ева се оказа шегичка.

При Майли Сайръс обаче няма шега! Момичето отряза наистина златните си къдрици и се показа с доста притеснение в един, честно казано, твърде безличен вид. Годеникът на Майли – Лиъм Хемсуърт, я подкрепи и заяви на всеослушание, че намира чар в новата “глава” на любимата си.

Вместо да се успокои и да започне да си отглежда коса, Майли продължи да подкъсява онова, което й е останало. Стигна до там, че почти обръсна късите кичури и си остави само един перчем, с каквито се хвалят суетните тийнейджъри.
Засрами се, Майли! Мрежата категорично не одобрява новата й визия, пише woman.ru. Почитатели смятат, че Майли трябва да има по-романтичен облик, да бъде по-женствена в навечерието на сватбата си. Каква булка ще бъде с тази почти гола глава!
Психолозите обясняват подобни жестове със стрес след или в навечерието на важни за едно момиче събития. За Майли очевидно това е приближаващата сватба. Такова е обяснението – но то не може да заличи страховете на приятели и близки, че Майли е на път да превърти. Нещо подобно се случи преди години и с Бритни Спиърс. Всички знаят как продължи животът й след това!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment