Според непотвърдена информация виновникът за трагедията, която се разигра вчера в метростанция “Люлин” е с психически отклонения.

Припомняме, че снощи бе разпространена жестоката новина, че мъж е бутнал приятелката си на релсите на метрото, непосредствено преди пристигането на мотрисата на спирката.
Машинистът е реагирал светкавично и е дръпнал спирачката, но въпреки това не е успял да избегне удара.

Пострадалата бе открита на десет метра под мотрисата. Цяло щастие е, че жената е жива.

Лекуващите лекари са категорични, че пострадалата Анета К. е в стабилно състояние. Предстои да бъде подложена на още няколко изследвания, от които ще стане ясно дали е необходимо да бъде проведено по-сериозно лечение или ще бъде изписана, съобщи Би Ти Ви.

Жената е изкарала невероятен късмет, че при падането си не е докоснала електрическата мрежа или не е била размазана от мотрисата.
Според информацията, разпространена от директора на Столична дирекция на вътрешните работи – комисар Валери Йорданов по всяка вероятност Анета е била блъсната от Асен върху релсите на метрото, след като не е успял да я ограби.

Днес прокуратурата ще вземе решение каква мярка за неотклонение да наложи на 32-годишния Асен, който бутна Анета на релсите на метрото.

Ако обаче се окаже, че той наистина страда от психически отклонения, няма да понесе никакво наказание.

източник: pravda.bg

Leave a Comment