Мъж на 43 години преживя кървав екшън в София

Човекът се прибирал у дома в кв. “Редута”, когато на пътя му се изпречили няколко човека, точно преди да влезе във входа на блока, в който живее. Без каквато и да било причина нападателите пребили човека.

По сигнал на съседи, които го открили лежащ на Земята, го откарали в болницата, където 43-годишният мъж починал.

Лицето не е криминално проявено, писаха от БЛИЦ по материали на бюлетина на МВР. В момента е образувано досъдебно производство за  неизвестен извършител, а криминална полиция издирва похитителите – убийци.

Днес сутринта в 8:00 часа на селския стадион в Ситово  се самозапали мъж на 40 години. Тодор Йовчев бил безработен от няколко години. Той се хващал тук – там на работа, но не можел да разчита на сигурни доходи за семейството си.

Тодор наел квартира в село Ситово. Неговата хазайка сподели пред bTV, че Тодор бил много способен мъж, всичко му прилягало, но имал нещастието да не може да си намери работа.

Даже снощи им занесла малко хляб и гозба, за да не умрат от глад. Тодор живеел с неговото дете и жена на семейни начала. Изстрадал до краен предел, тази сутрин Тодор взел последните 4 лева от портфейла на жена си, купил с тях бензин, отишъл на  стадиона и се самозапалил.

източник: chudesa.net

Leave a Comment