След като рискува брака си и беше нарочена за грешница, любимият й я напусна заради по-млада „реколта” кандидат-телевизионерка

След като публично й беше разбито сърцето, а достойнството беше накърнено по най-болезнения начин, водещата доказа, че щастието на жената си личи по лицето й. А тя очевидно е много, много несретна…

Тя се появи на празника на доктор Енчев, който черпи за здравето на малкия си син. Очевидно телевизионерката поиска да сподели щастието му, но не до такава степен, че да се гримира и фризира прилично.

Просто преживява трудности и не й се занимава с глупава суета. Радост беше уловена от папараци по време на любовната й среща с Ники Николов. Това коства не само барака и финансовата й сигурност, но от семейството на мъжа й си позволиха доста грозни изказвания.

Двойката преживя жълтите писаници, но пък мина време и любовникът й си намери „прясно агнешко”. От позицията на продуцент той привлече вниманието на Кристина Несторова. Моделката се изявяваше в неговото реалити „Къртицата”. Двамата се влюбиха и той й осигури кариера като на бившата си любов.

Криси ще води свое модно предаване, наред със стопанисването на собствената й търговска марка. Нищо чудно на класацията „Мъж на годината” да й връчат плакета на „Мис „Телевизионен чар”. Такава беше и Радост на времето, но сега очевидно няма да я получи отново!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment