Фолк певиците обръщат голямо внимание на външния си вид, но когато става въпрос най-използваната част от тялото им, сякаш забравят, че и тя има нужда от грижи. Обаче отваряйки си устата, е видно колко лоша е оралната им хигиена, отбелязват от HotArena.net. Кипрят се с тонове грим, правят си пластични операции, но грозните зъби нищо не може да ги скрие.

Ето и черната класация за най-зле поддържана усмивка сред фолк кралиците на микрофона.

Първо място
Заслужено го получава Ани Хоанг, която се появи без зъб на представянето на албума си „Лекарство за мъже“. Лошото състояние на зъбите й нямаше как да се скрие и всички присъстващи останаха шокирани. Дори новият й силиконов бюст не успя да засенчи грозната гледка в устата й.

Второ място
На второ място се нарежда Есил Дюран. Никак не й се занимава да посещава зъболекари и гордо си ходи с жълтите зъби. Фенове коментират, че това се дължи на продължителното пушене на цигари. Проблемът може да се реши бързо и лесно, има достатъчно добри избелващи средства, но всичко е въпрос на желание и добра хигиена.

Трето място
Третото място се присъжда на Емануела. На пръв поглед усмивката й е номер 1, като на холивудските красавици. Това е така, защото е изцяло изкуствена и нагласена от много добри софийски специалисти. Манипулацията се е наложила, защото зъбите на Емануела са били в ужасно състояние и повечето от тях изпадали. Причината за всичко това е лошата устна хигиена на звездата.

Четвърто място
Емилия също има проблеми с усмивката си. Kliuki.bg писа, че й нейните зъби са започнали да падат, а тя не взема мерки. Между предните й два зъба зее дупка, която по снимките успешно е прикрита. Възможно е това да е дефект по рождение и тя явно няма желание да се разделя с него.

източник: kliuki.net

Leave a Comment