Бременността на херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън издава, че чака момиче. Това са наблюденията на британски изследователи, които отчитат признаците.

Един от признаците е тежкото гадене, от което страдаше съпругата на принц Уилям през първите седмици на бременността. То е по-често срещано при жени, които очакват момичета.

Великобритания тръпне в очакване да се роди следващия наследник или наследница на трона.

Неотдавна Кейт сподели, че набляга на здравословната храна и избягва храните с високо съдържание на калории.

Според британски учени слабите жени, които не консумират много калории, е по-вероятно да имат момичета, тъй като те могат да се развият с по-малко хранителни вещества.

Освен това значителна роля може да изиграе професията на бащата.

Интересна статистика показва, че 80% от жените, съпруги на пилоти, раждат момичета, допълва БГНЕС. Според проучването въздействието на радиацията в самолета намалява броя на мъжките хромозоми в спермата, което увеличава шанса жената да роди момиче.

Междувременно Кейт била забелязана да посещава дерматолог в британската столица. Френски изследователи установили, че бъдещите майки, които страдат от акне по време на бременността е с 90% по-вероятно да родят момичета, заради излишъка на женския хормон естроген.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment