Уитни Хюстън може да е била убита от наркодилъри и ново видео от охранителна камера е доказателство за тази теория, съобщи частен следовател от Холивуд.

Частният детектив Пол Хюбъл смята, че е открил доказателство, което предал на ФБР. То би трябвало да потвърди теорията му, че 48-годишната певица е била убита заради дълг към наркодилъри.

Аутопсията на Уитни Хюстън установи, че тя се е удавила във ваната в хотелската си стая в Бевърли Хилс, след като приела наркококтейл от кокаин, марихуана и редица други лекарства.

Според Хюбъл Уитни дължала 1,5 милиона долара на наркодилърите.

В деня преди да умре, поп звездата е получила доставка с кокаин в стаята си. Чули са я да казва, че е „уморена от този боклук“. Според Хюбъл преди време Хюстън била подложена на тормоз от наркодилърите, които опитвали да си върнат парите, които им дължала.

Детективът не е съгласен със заключението на съдебно-медицинската експертиза, че смъртта на звездата е „инцидент“.

„По тялото на Уитни има класически рани от отбрана, които вероятно са се появили, докато се е борела за живота си“, заяви Хюбъл пред „Нешънъл Инкуайър“. Стаята на звездата е била обърната наопаки, което също е доказателство, че някой е влизал.

Хюбъл смята, че полицията в Бевърли Хилс не е разследвана изцяло смъртта на певицата, защото не иска да привлича негативно внимание към града и към хотел „Бевърли Хилтън“. Той не разкрива и кого е бил нает.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment