Колие на френската марка „Картие” получи Емануела за рождения си ден на 8 ноември. Скъпият подарък й направил мистериозен турски бизнесмен, който ухажва зеленооката певица – пише „Уикенд”. 27-годишният Али Кемал е съсобственик на проспериращ холдинг в южната ни съседка – отбелязва изданието. Според слуховете именно по покана на Али Емануела ще посреща Нова година на кораб край Босфора.
Понеже нямал възможност да пътува до София, за да присъства лично на празника на певицата, турчинът организирал подаръкът да бъде доставен до жилището на майка й, където Емануела живее след раздялата си с неверния си съпруг Никола.

Емануела обаче не се появила на рождения си ден със скъпото бижу от страх да не бъде ограбена. „Колието е уникално! Не бях държала в ръцете си по-красиво бижу” – хвалела се на колежките си изпълнителката.
Освен с колието, галантният турчин се отчел и с втори свой подарък. Той изненадал фаворитката си с уникално сърце, изплетено от 101 стръка орхидеи. “Турчинът е хлътнал по Емануела до уши” – шушукат колежките й.
В шоусредите още се говори за купона на рождения ден на Емануела, на който тя се появи със скандална прозрачна рокля, през която прозирало бельото й.

източник: kliuki.net

Leave a Comment