Да, това тяло е на 42-годишна жена! Фолк певицата Камелия за пореден път разби конкуренцията с шеметна визия. Въпреки годините си изпълнителката демонстрира шеметен външен вид. И показа на всички, че изглежда перфектно независимо на каква възраст е.

На поредното си участие в известна столична дискотека фолк звездата за пореден път предизвика фурор. „Шеметна си!“, „Невероятна!“, „Ослепителна“, пишат фенове.

Фотосът на певицата само за няколко часа събра над 1 200 харесвания. А коментарите под снимката са близо 50. Оказва се, че за феновете на фолк дивата няма значение на колко години е красавицата. За тях тя е все така неотразима. Дори и на 42.

Не можем да не й го признаем, изпълнителката изглежда забележително за възрастта си. При това без почти никакви корекции по себе си. За разлика от колежките си певицата държи да запази индивидуалността си, а не да се превръща в силиконова кукла.

Това Камелия показа и на сцената на годишните награди на „Пайнер“, където демонстрира, освен чувство за хумор и шеметна визия. Звездата наистина изглеждаше невероятна въпреки годините си. Феновете на певицата с усмивка отбелязват, че любимката им, освен перфектна фигура не е загубила и острия си език. И за разлика от колежките си не си мълчи, когато става въпрос да изрази мнението си.

източник: kliuki.net

Leave a Comment