Децата на олигарсите на прехода се превръщат в новите олигарси. Опиянени от власт и пари зарязват семейставата си и го удрят на разврат с дългокраки и цицонести любовници. Скандално назначеният от ДПС в Пловдив областен управител Венцислав Каймаканов от година вече не живее със съпругата си, благодарение на чийто чичо Муравей Радев натрупа милиони от синята приватизация.

Заради страха, че един евентуален развод ще му легне скъпо и прескъпо, той продължава да се води съпруг на жена си, но само по документи.

За никого в града под тепетата не е тайна, че Каймаканов живее на семейни начала с пенсионирана дългокрака и искрящо руса неосъществена манекенка, разбира се с 20 години по млада от благоверната му съпруга. Не по-малко скандални са герберските свръхбогаташи братя Тотеви. А именно – Иван Тотев и Георги Тотев. Единият – бизнесмен, а другият – настоящ кмет на Пловдив. Тотеви брадърс също са във формални връзки със съпругите си… Докато реално се гушката в млади и знойни, омаяни от парите, подаръците и политическата им власт красавици. Все екстри, които възбуждат младите и красиви жени днес.

България живее в някакъв съвременен Содом и Гомор, а упадъка на морала и Тотев и Бойконравствеността се диктува от икономическия и политическия елит. Първата работа на всеки видял се с крадени пари и подарена власт българин е да се разведе и да прибере някоя двойно по млада от него държанка.

източник: skandalno.net

Leave a Comment