“Този танц, който Райна го направи, аз мога да го изиграя със затворени очи”, самодоволно заяви каскадьорката

Макар да притежава безспорни танцови умения, Стелла Ангелова си навлече повече негативи с участието си в “Денсинг Старс”. Зрителите са повече от отвратени от надменното и злобно отношение, което звездата демонстрира нон стоп.

Най-ярко това си пролича в седмицата, когато Стелла беше контузена и трябваше да бъде заместена от Райна. Певицата се представи толкова достойно, че зрителите поискаха от продуцентите да я оставят за постоянно. Това дотолкова уплаши Стелла, че тя се върна на сцената без да е доизлекувала контузията си само и само да не позволи на певицата да остане по-дълго в шоуто. Още тогава се заговори, че каскадьорката таи лоши чувства към нея.

В снощното издание обаче това си пролича по-ясно от всякога. Без никаква причина Стелла заговори за изпълнението на Райна докато я заместваше. “Танцът на Райна аз мога да го изиграя със затворени очи”, пренебрежително заяви Ангелова. Каскадьорката изобщо не прецени, че с това си изказване падна изключително много в очите на всички, коментират възмутени потребители.

Самата певица също не подмина явната обида. “Когато започнеш да се сравняваш с някого , означава само едно-не вярваш в собствените си способности…”, написа Райна в личната си страница във Фейсбук. И добави, че за нея Стелла се е изложила изключително много с изказването си.

източник: kliuki.net

Leave a Comment