Фани на Пламен постигна своето – Йоана е вън от Къщата! Тя работеше подривно, за да я извади от там, коментират зрители на „ВИП Брадър”.

През последната седмица, откакто Йоана беше номинирана заедно с други звезди, за всички беше ясно, че не тя е най-застрашената. Жената на Пламен обаче се активизирала и търсила подкрепа по всевъзможни начини, споделят във виртуала запознати.
Целта й била да използва удобния момент и певицата да изхвърчи от шоуто. Както Kliuki.net забеляза, Фани е агитирала на страницата си в полза на Ирина Флорин, която по думите й е страхотна жена.

„Ирина беше най-застрашена от излизане, а Фани е хитра и постоянно насочваше вниманието към нея, за да й осигури нужните есемеси…!”, „Нали не сте забравили, че не хората решават кой да излезе, по-скоро си е пуснала връзките с продуцентите и са изгонили Йоана, за да не се задълбочи флирта й с Пламен!”, гласят версиите на потребителите.
Напоследък Йоана и Пламен тъкмо стопляха отношенията си, а изпълнителката си тръгна като го целуна страстно. Кой въобще се съмнява, че между двамата има привличане?! Никой, то се вижда и от самолет, но пък съпругата на Пламен – Фани, имаше много против такава развръзка. Макар те да са разделени, половинката му и майка на детето му смята, че Пламен трябва да стои далеч от Йоана.
Е, Фани на Пламен постигна своето – виж как подривно извади Йоана от Къщата!

източник: kliuki.net

Leave a Comment