Фитнес зала, плувен басейн, собствен гардероб, специални храни и музикални инструменти. Това са само част от изискванията на звездите, които ще участват в „Къртицата“, разбра HotArena.net.

Мислите си, че ще живеят в палат? Ето какво ще обитават знаменитостите през следващите три месеца. Високобюджетното риалити на ТВ7 ще предложи на съквартирантите всичко друго, но не и удобства.

Звездите и този път не изневериха на имиджа си и предявиха най-различни претенции за трите месеца., в които ще живеят в изолация от външния свят, съобщават от пресцентъра на продуцентите.

Междувременно Базата посрещна първите живи същества, които ще станат част от най-мащабното приключенско риалити в България. Две прасенца, риби в езерото, кокошки и петел са само част от животните, които ще обитават базата.

Звездите в шоуто – рапърът 100 Кила, Азис, Николета Лозанова, Рут Колева, Емануела, Кирил Ефремов, Божидар Искренов-Гибона, Жени Калканджиева, Деян Неделчев — Икебаната и Денис Родман, както и останалите участници ще трябва да се научат да съжителстват с тях като част от многобройните изпитания от престоя им в Базата.

Всеки от 19-те участници вече е в пълна изолация в хотел в София и се приготвя за предизвикателството, което му предстои, като дори не подозира, какво всъщност го очаква.

източник: hotarena.net

Leave a Comment