Къщата се тресе от страст и емоции – всички изпаднаха във възторг, когато Борислав се приближи към манекенката и впи устни в нейните
Най-после! Боби целуна Цеце!
Манекенката отдавна се върти около красавеца, въпреки че той все се правеше на недостъпен, но стратегията му да пече бавно на шиш македонката беше напълно разбита от Биг Брадър.

Боби целуна Цеце

Хитрият таен глас постави задача на бившия на силиконката Лили и в знак на съгласие той изкрещя: „Да!”.

Когато беше запитан дали смята, че Цеце има привличане към него, той се смути, но отдалеч личеше, че гори от нетърпение да бъде с нея. „Искаш ли да проверим?”, попита го Биг Брадър. Тогава последва категоричен положителен отговор и Боби излезе от изповедалнята. Останалите съквартиранти го гледаха учудено и не подозираха какво се кани да направи. Някои се досетиха, но ръгбиста увърташе, за да стане още по-горещо. Цеце също стоеше с ококорени очи и не знаеше защо Боби я хвана за ръка и я поведе към центъра на стаята.

И тогава се случи това, за което тя отдавна мечтаеше. Борислав впи страстно устни в нейните и остана в прегръдките й доста повече от предвидените 30 секунди. Къщата се разтресе от емоция и вълнение – всички закрещяха и бяха доволни от случващото се, но… Миро със сигурност не е! Той се надяваше да бъде на мястото на Боби и от влизането й не спира да ухажва хубавицата, ала за нещастие май пак ще плаче… Цяла България стана свидетел на шокиращата развръзка!

Leave a Comment