Лошите новини за феновете на „Дневниците на вампира“ край нямат. След като Нина Добрев и Иън Сомърхолдър се разделиха, сега се заговори, че актьорът обмисля да напусне и сериала. Преди няколко седмици двойката сложи край на връзката си, но заявиха, че продължават съвместната си работа във вампирската сага. Както изглежда обаче и за двамата е изключително трудно да продължават да работят заедно.

В публичното пространство се появи мълвата, че заради тежката раздяла с Нина Иън сериозно обмисля да се откаже от сериала. Актьорът все по-често споделя, че му е време да даде тласък на кино кариерата си и да се откаже от телевизионните си изяви.

От своя страна Нина сподели, че й се иска да работи като модел. Тя сподели и мечтата си да се снима за известната английска марка Burberry, въпреки че е наясно с политиката на компанията да снимат само британски манекенки. Освен това красавицата сподели, че обмисля да си отвори и собствено студио за йога, тъй като е изключително запалена по нея.

Феновете им обаче се надяват, че двамата все пак ще участват и в следващия сезон на сериала, преди окончателно пътищата им да се разделят. Четвъртият сезон на лентата завърши изключително неочаквано и бе обявено, че ще снима и пети. Засега Иън не е коментирал слуховете, че напуска сериала. А почитателите му се надяват да го видят отново с Нина, макар и само на екран.

източник: kliuki.net

Leave a Comment