От прелестите на някогашната притежателка на най-голям естествен бюст в поп фолк гилдията не е останало и следа

В последните месеци в медийното пространство все по-упорито се шушука, че поп фолк дивата Преслава страда от анорексия. Изпълнителката буквално е станала кожа и кости от непрестанните диети, на които се подлага, за да угоди на гаджето си Жоро Бирмата, ако се вярва на слуховете.

За ужас на феновете й любимката им не само, че е станала кожа и кости, ами е загубила и едно от най-големите си достойнства, в пряк и преносен смисъл. От някога забележителния естествен бюст на дивата не е останало и следа. Вместо него деколтето на певицата е стряскащо празно, видяха феновете на едно от последните й участия.

На него Преслава се появи с черна туника, която буквално висеше по окльощавялото й тяло. Почитателите на звездата са силно притеснени за здравето й. “Не става въпрос само за бюста, ами че тя не прилича на нищо”, коментират гости на заведението. Припомняме ви, че само допреди година-две Преслава се славеше като изпълнителката с най-големия естествен бюст в гилдията.

Внушителната обиколка от 106 сантиметра бързо превърна певицата в една от най-желаните жени в страната. От сексапилният й вид обаче днес не е останало и следа, за ужас на феновете й.

Източник:kliuki.net

Leave a Comment