Поп – фолк звездата ДесиСлава бе изплашена до смърт при нападение от нахален обожател в съблекалнята. Според непотвърдена от официални източници информация, наглецът нахлул в стаичката на певицата и смутено опитал да излъже, че се е объркал.
Това обаче съвсем не се сторило като объркване на ДесиСлава и тя на секундата повикала за помощ хората от екипа, които подгонили агресора. Той изчезнал мигновено, още преди да се усетят да му вземат личните данни с превантивна цел.


ДесиСлава изпадна в тази ситуация през последния уикенд, който прекара в Албания. В Тирана певицата беше за финализиране на записите по най – новата ѝ песен „Пусни го пак”, която е кавър версия на най – популярния композитор в Албания Алфред Сула. ДЕСС решила да записва там, защото се притеснява, че у нас парчето ще бъде откраднато и публикувано още преди да е готово.
„Още преди един месец песента ми беше открадната и веднага я пуснаха в интернет. За съжаление тя съвсем не беше готова и демото не е финалната версия. За да се предпазя от ново посегателство отидох в Албания, където комплектовахме всичко в пълна секретност”, сподели ДесиСлава.
В момента ДесиСлава подготвя национално лятно турне, което по всяка вероятност ще започне на морето и ще завърши през есента в София. Програмата включва повече от 20 концерта, на които певицата ще представи стари хитове и нови парчета.

източник: skandalno.net

Leave a Comment