Много мини и много злато се препоръчва в чалгата в началото на сезона

Малина и Галена май са запазили момичешкия навик да си менкат дрехите!

Двете трети от трио „Мега” толкова се обичат, че не им пречи да си приличат! Певиците се появиха на участия с разлика само от дни с ултра къси и заслепяващо бляскаво роклички!

Дали са от фамозната колекция на Галена или просто са ги купували заедно и са се възползвали от отстъпката, чудят се наблюдателни фенове? Някои стигат до там, че направо вярват в твърдението, че се разменят и парцалите.

Ако двете чалга-икони бяха в началото на кариерата си и живееха заедно на квартира (както навремето Преслава и Галена) в Димитровград, това можеше и да е вярно! Нещата обаче са твърде различни от славните времена, когато се наливаха основите на кариерите им! Галена отдавна е вафлена принцеса на милионера Галин, а пък Малина също не е за ожалване!

Друг е въпросът на коя стои по-добре?! Малинчето е на прага на петдесетака, но е като същинска Саманта от „Сексът и града” – в идеална форма, много дива и много прелъстителна! Галена е в най-прекрасна възраст, но прословутите хапчета за отслабване буквално изядоха свежата й плът! Какво ще изберете вие – това вече е въпрос на вкус!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment