Колко точно е взел Фънки от ВИП Брадър не става ясно, но промоутърът изхарчил голяма част от хонорара си, за да се реабилитира пред Антония. Тя получила супер скъп джип, с който да обикаля из софийските улици. Според близки до двойката, новото возило струвало на Фънки около 40 хиляди лева.

Фънки заявил, че подарява на жена си автомобила от благодарност. Докато той пиеше и пушеше пури в Къщата на ВИП Брадър, грижата за децата и семейното гнездо паднала изцяло върху крехките рамене на Антония. Покупката на джипа била от чиста благодарност.

Близки на семейството обаче имат съмнения, че жестът от страна на Фънки към жена му, всъщност е опит да си купи прошка, тъй като Фънки неведнъж е заявявал, че бракът им е пълна скука и провал и се крепи на това, че имат деца.

Промоутърът имал шест автомобила, а с новия джип семейният гараж става със седем. Какво ще ги правят тези автомобили, се чудят близки до семейството. Някои от бившите съквартиранти на Фънки пък спекулираха, че скъпият подарък на Антония, всъщност е пиар ход, с цел Фънки отново да привлече медийния интерес към себе си.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment